گزینه جدید اینستاگرام برای آنفالو کردن کاربران

اخیرا اینستاگرام برای آنفالو کردن گزینه تک مرحله ای را ارائه داده است.

 

همانطور که میدانید تا پیش از این اگر شما بر روی گزینه آنفالو در اینستاگرام کلیک می کردید پیامی برای شما نمایش داده می شد که از کاربر سوال می کرد آیا می خواهید این شخص را آنفالو کنید یا خیر.

در واقع اینطور می توان گفت این پیام به کاربر کمک می کرد که اگر اشتباهی گزینه آنفالو را کلیک کرده ، بتواند از این اقدام جلوگیری کند.

اما به تازگی اینستاگرام اعلام کرده است در صورتی که شما گزینه آنفالو را کلیک کنید پیامی برای شما نمایش داده نمی شود و شخص مورد نظر آنفالو خواهد شد.

خبرها نشان می دهد در حال حاضر این ویژگی برای تعدادی از کاربران فعال شده است و همچنین گفته شده کاربران از این تغییر فرایند آنفالو ناراضی هستند.

در انتها باید گفت این ویژگی در حال حاضر در نسخه دسکتاپ اینستاگرام فعال نشده است.

 

 

 

منبع: entekhab

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time