• ارسال شده :
  • بازدیدها : 11712

تایید شایعات جدید درباره آیفون بعدی

 

با وجود اینکه هنوز مدتی نیست که از معرفی آیفون 7 گذشته است ،بازار شایعات در رابطه با آیفون بعدی به شدت داغ است و روزی نیست که اخبار جدیدی درباره آیفون 8 منتشر نشود.

 بارها در خبرهای مختلف شنیده اید که به خاطر دهمین سال تولید آیفون در سال 2017 ،طراحی آیفون 8 به طور کلی تغییر خواهد کرد و شامل قابلیت هایی خواهد بود که هر کاربری را از وجود چنین ویژگی ها مبهوت خواهد کرد.

 طراحی اصلی آیفون در 3 نسل اخیر یکسان بوده است و فقط یکسری قابلیت ها در هر نسل بهبود پیدا کرده است.اما در آیفون 8 همه چی تغییر خواهد کرد.در شایعات آمده است که صفحه نمایش به کار رفته در آیفون 8 OLED خواهد بود.صفحه نمایش OLED،فناوری است که نسبت به صفحه نمایش های LTPS که در حال حاضر برای ساخت آیفون استفاده می شود، از کنتراست بالاتر و رنگهای پویا تری برخوردار هستند و توسط بسیاری از رقبای اپل مورد استفاده قرار می گیرد.

وب سایت Nikkei خبری منتشر کرده است که آیفون نسل بعدی در سه سایز مختلف 4.7 اینچ ، 5 اینچی و 5.5 اینچی تولید خواهد کرد.آیفون 8 با سایز 5 اینچی مطئنا از دو مدل دیگر نسل خود متفاوت خواهد بود و این شایعه وجود دارد که مدل 8 Plus دارای صفحه نمایش OLEDخواهد بود.از دیگر شایعات در رابطه با آیفون 8 حذف کامل دکمه هوم می باشد که اثر انگشت نیز در زیر این صفحه تعبیه خواهد شد.

در حال حاضر سامسونگ مسئول تولید پنل های OLED اپل برای آیفون بعدی را بر عهده دارد.

منبع:9to5mac

آخرین تغییرات : یکشنبه 9 آبان 1395
تمامی حقوق محفوظ است - بروزرسانی - آدرس : مشهد - بلوار خیام - خیام ۱۱ - تقاطع فرهاد ۰۵۱۳۷۶۵۱۸۸۱