facebook

اشتراک گذاری مجدد محتوای جذاب با قابلیت جدید Reshare اینستاگرام stars

بر اساس خبری که به تازگی توسط سخنگوی اینستاگرام منتشر شده است، اینستاگرام در حال آزمایش استیکر جدیدی به نام «Reshare» می‌باشد که اشتراک‌ گذاری مجدد پست ‌ها و استوری ‌ها، به صورت دقیق ‌تری انجام ‌شود. این قابلیت به کاربران کمک می‌کند تا با دید بازتری از بین پست ‌ها و استوری‌ هایی که مشاهده، ذخیره یا پست کرده‌‌اند، بهترین ‌ها را برای اشتراک‌ گذاری مجدد انتخاب کنند و استوری خود را جذاب تر کند.

شبکه اجتماعی HalloApp با تمرکز بیشتر بر امنیت معرفی شد

اپلیکیشن «HalloApp» توسط دو مهندس قدیمی و سابق واتس‌اپ ساخته شده است. موسسان این اپلیکیشن آقای «Neeraj Aror» و آقای «Michael Donohue» می‌باشند، که آقای «Neeraj Aror» به مدت 7 سال مدیر ارشد کسب و کار واتس‌اپ و آقای «Michael Donohue» به مدت 9 سال مدیر مهندسی واتس‌اپ بوده اند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واتس‌اپ پیوستن به تماس های تصویری گروهی در جریان را امکان پذیر کرد

پیام‌رسان واتس‌اپ که اخیرا با توجه به تغییر سیاست‌ های خود، شاهد کاهش چشمگیر کاربران خود بوده است، به همین دلیل تیم توسعه واتس‌اپ درحال تلاش برای بهبود وضعیت عملکردی این برنامه هستند.

بر اساس یک قانون مصوب جدید در نروژ: اینفلوئنسرهایی که اعلام نکنند عکس هایشان را ویرایش کرده‌اند به زندان می‌روند!

بر اساس قانون جدیدی که کشور نروژ، علیه ویرایش عکس و روتوش تصویب کرده است، افراد مشهور و اینفلوئنسرهایی که بدون اعلام، عکس هایشان را ویرایش کنند، جریمه می‌شوند و به زندان می‌روند!

ترامپ به مدت دو سال دیگر از حضور در فیس بوک محروم شد!

فیس بوک در اقدامی جدید، ممنوعیت حساب های کاربری دونالد ترامپ در این شبکه اجتماعی و اینستاگرام را به مدت ۲ سال دیگر تمدید کرد و در پایان این دوره دو ساله، در مورد این که آیا خطر حضور ترامپ در فیس بوک کاهش یافته است یا خیر، بحث خواهد کرد.

عدم پذیرش قوانین جدید واتس‌اپ، عملکرد آن را محدود نخواهد کرد!

همان طور که میدانید، چندی پیش واتس‌اپ اعلام کرد که اگر کاربران تا تاریخ ۲۵ اردیبهشت، سیاست و قوانین جدید حریم خصوصی را قبول نکند، به مرور زمان دسترسی آن‌ها به قابلیت‌ های واتس‌اپ محدود خواهد شد.

فیسبوک و اینستاگرام : مجوز ردیابی بدهید، تا رایگان بمانیم!

  کمپانی فیسبوک، در اپلیکیشن فیسبوک و اینستاگرام نسخهiOS  خود، نوتیفیکیشنی را روی صفحه ظاهر میکند و به کاربران اعلام میکند که اگر می ‌خواهید استفاده از این دو شبکه اجتماعی رایگان باقی بماند، مجوز رهگیری داده‌‌ هایش را صادر کنید!
عضو این خبرخوان RSS شوید
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time