چاپ کردن این صفحه
رئیس جمهور: تلاش می کنیم فضای مجازی را برای پیشرفت کشور به کار بگیریم

رئیس جمهور: تلاش می کنیم فضای مجازی را برای پیشرفت کشور به کار بگیریم

سیدابراهیم رئیسی، در جلسه‌ی شورای عالی فضای مجازی، لزوم استفاده از ظرفیت فناوری‌های دیجیتال و فضای ‌مجازی در رشد و تعالی کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: «با سیاست گذاری صحیح و برنامه ‌ریزی دقیق، می‌توان زمینه آشنایی و استفاده مناسب مردم از ظرفیت ‌های فضای مجازی را فراهم و حتی از آسیب‌ های اجتماعی پیشگیری کرد»
رئیس جمهور در ادامه به این موضوع اشاره کرد که: «لازمه‌ی استفاده مناسب از ظرفیت فضای مجازی، شناخت و آشنایی کامل با الزامات آن است و اگر به‌ فضای‌ مجازی دقیق و درست نگاه کنیم، تحولی اساسی در کشور رخ خواهد داد.  اقدامات انجام‌ شده هنوز با الزامات ابلاغی و اهداف تشکیل شورای عالی فضای مجازی فاصله زیادی دارد. تلاش خواهد شد با استفاده از دیدگاه‌ کارشناسان و صاحب ‌نظران فعال در این حوزه، بتوانیم این فناوری را بدرستی و در مسیر رفاه مردم و پیشرفت کشور به کار بگیریم و باید در این مسیر مردم را اقناع کرد»
وی حوزه دیجیتال و فضای مجازی را دارای ظرفیت بالایی برای تحول اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: «با خود باوری جوانان کشور، می‌توان قدرت سایبری ایران را افزایش داد و از این فضای امن به نفع مردم استفاده کرد»
همچنین رئیس جمهور در این جلسه، بر اجرای مصوبات و فعال سازی شورای‌ معین و کمیسیون ‌های زیر‌مجموعه شوراهای ‌عالی تاکید کرد.
 
نظر شما درباره گفته های رئیس جمهور در مورد فضای مجازی چیست؟
 
 
منبع: ایسنا
 
تمامی حقوق محفوظ است - بروزرسانی - آدرس : مشهد - بلوار خیام - خیام ۱۱ - تقاطع فرهاد ۰۵۱۳۷۶۵۱۸۸۱