وزیر ارتباطات: اینترنت امسال گران نمی‌شود

عیسی زارع پور،‌ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور،‌ در حاشیه بازدید از نمایشگاه تلکام، با بیان اینکه تعرفه اینترنت ثابت، طبق قانون مجلس امسال افزایش نخواهد داشت، گفت: «ما برای افزایش کیفیت تلاش می‌کنیم، کما اینکه در دو هفته گذشته وضعیت پهنای باند بین‌الملل را ترمیم کردیم، اما در ۱۰‌سال گذشته در حوزه اینترنت ثابت،‌ در کشور اتفاقی نیفتاده است. کما اینکه اگر اقدام قابل ‌توجهی صورت ‌گرفته بود، باید در رتبه ‌‌‌‌‌‌‌بندی‌‌‌‌‌‌‌های بین‌‌‌‌‌‌‌المللی و احساس مردم خودش را نشان می‌داد، در حالی که اکنون بخش قابل ‌توجهی از اعتراضات مردم نسبت به اینترنت ثابت است»
عیسی زارع پور، در ادامه افزود: «در حال تلاش برای افزایش کیفیت اینترنت هستیم و برنامه بلند مدت و میان ‌‌‌‌‌‌‌مدتی در این زمینه داریم»
وزیر ارتباطات با بیان این که اینترنت طی این مدت هیچ افزایش تعرفه‌ای را تجربه نکرده است،‌ افزود: «افزایش تعرفه‌ها مربوط به مخابرات و تلفن ثابت است. در چند سال گذشته هزینه نگهداری خطوط افزایشی نداشته است. نزدیک به ۳۰ درصد خطوط تلفن ثابت مخابرات،‌ تنها ۱۰۰۰ تومان عایدی برای این شرکت دارد،‌ در حالی که مخابرات برای هر خط ۳۰ هزار تومان هزینه می‌کند. بنابراین بحث افزایش تعرفه،‌ نه مربوط به افزایش تعرفه اینترنت و تلفن ثابت،‌ بلکه مربوط به نگهداری از خطوط تلفن ثابت است که پیشنهاداتی مطرح شده و در حال بررسی است»
در پایان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در ارتباط با طرح «صیانت از کاربران در فضای مجازی» عنوان کرد: «ما نگرانی‌های متخصصان و کسب و کارها را برطرف کرده و چارچوب‌های لازم را برای شفاف شدن فضا پیش‌بینی کردیم،‌ اما در نهایت نمایندگان مجلس درباره آن تصمیم‌گیری می‌کنند»
 
به نظر شما آیا اینترنت امسال گران می‌شود؟

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time