پشیمانی جک دورسی از نقش خود در ایجاد اینترنت متمرکز

جک دورسی، بنیانگذار توییتر، از وضعیت فعلی اینترنت ناراضی هست و تا حدودی خود را در به وجود آمدن چنین شرایطی مقصر می‌داند.
جک دورسی در توییتی در این خصوص نوشت: «روزهای که Unsenet، IRC، The web و حتی ایمیل (با PGP) حضور داشتند، شگفت‌انگیز بود»
او در بخش دیگری از این توییت گفت: «متمرکز کردن اکتشافات و هویت واقعا به اینترنت ضربه زد. می‌دانم که تا حدودی مقصرم و از این بابت پشیمانم»
به هر حال توییت جک دورسی، اعترافی قابل‌ توجه از سوی یکی از مدیران ارشد دنیای فناوری است که در طی سال‌ها، میلیاردها دلار درآمد از این راه به دست آورد.
جک دورسی پلتفرمی ‌را ایجاد کرد که روش مصرف اخبار را به شیوه‌ای متمرکز تغییر داد. البته شاید توییتر به بزرگی فیسبوک و تیک ‌تاک نباشد، اما تاثیری که برجای گذاشته، انکار ناپذیر هست. چراکه این روزها بسیاری از کاربران، زمانی که بخواهند از اتفاق ها در لحظه باخبر شوند، به توییتر مراجعه می‌کنند.
 
البته باید به این موضوع نیز اشاره کنیم که پشیمانی جک دورسی از وضعیت فعلی اینترنت، تازگی ندارد و در ماه دسامبر نیز درباره اینکه چگونه وب۳ پیشتر توسط سرمایه ‌گذاران به اشتراک گذشته شده بود، اظهار نظر کرده بود. جک دورسی در آن زمان گفته بود: «شما صاحب وب۳ نیستید. شرکت‌های سرمایه ‌گذاری خطر پذیر و شرکت‌هایی با مسئولیت محدود، مالک وب۳ هستند و هرگز این حوزه را از دست نخواهند داد»

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time