آزمایش انسانی قرص واکسن کرونا بر روی انسان در آینده نزدیک

شرکت داروسازی «Oravax» در گزارشی که به تازگی منتشر کرده است، از احتمال آغاز آزمایشات انسانی قرص واکسن کرونا، که با نام «نسل دوم واکسن‌ها» نیز شناخته میشوند، در ماه‌ های آینده خبر میدهد.

شرکت داروسازی «Oravax» برای ساخت این واکسن خوراکی با شرکت آمریکایی-اسرائیلی «Oramed» و شرکت داروسازی هندی «Premas Biotech» همکاری می‌کند و در گزارشی که به تازگی منتشر کرده است اعلام کرد، که احتمالا فاز اول کارآزمایی بالینی قرص واکسن کرونا از ماه ژوئن آغاز می‌شود. اما باید به این نکته نیز اشاره کرد که اگر این کارآزمایی بالینی موفقیت آمیز باشد، عرضه آن به بازار حدود یک سال بعد خواهد بود.
همچنین شرکت «Oramed» نیز در گزارشی جداگانه به مزایای این واکسن خوراکی اشاره کرده است : « این واکسن قابلیت نگهداری در یخچال معمولی و یا دمای اتاق را دارد و مردم میتوانند این واکسن را در خانه به راحتی استفاده کنند و توزیع آن نیز آسان تر خواهد بود. همچنین این واکسن برای کسانی که ترس از سوزن دارند نیز بسیار مناسب است»
از طرفی «Sarah Gilbert»، یکی از دانشمندان ارشد تیم توسعه واکسن آکسفورد در گزارشی که به اعضای پارلمان انگلیس ارائه داده است، به این اشاره کرد که او و همکارانش در دانشگاه آکسفورد، در حال بررسی توسعه روش‌های جدید برای انتقال واکسن به بدن هستند که نیازی به تزریق ندارد و در این راستا این دانشمندان در حال بررسی قرص و اسپری‌ بینی واکسن کرونا هستند.

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time