شرکت کنندگان در نظرسنجی ایلان ماسک: ۱۰ درصد از سهام تسلا را بفروش

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، روز شنبه و در واکنش به طرح «مالیات میلیاردرها» که از سوی نمایندگان حزب دموکرات‌ در کنگره آمریکا ارائه شده است، برای فروش ۱۰ درصد از سهام خود در شرکت خودروسازی تسلا که تقریبا حدود 25 میلیارد دلار می‌شود، از ۶۲ میلیون طرفدارش در توییتر نظرسنجی کرده است و گفته است که من به نتایج این نظرسنجی (مثبت باشد یا منفی) پایبند خواهم بود.
ایلان ماسک روز شنبه در صفحه توییتر خود نوشت: « اخیرا بسیاری از سودهای تحقق نیافته، وسیله ‌ای برای فرار مالیاتی بوده‌اند و توجه داشته باشید، من از هیچ جا حقوق نقدی یا پاداش نمی‌گیرم. من فقط سهام دارم، بنابراین تنها راه برای من، برای پرداخت مالیات شخصی، فروش سهام است»
باید به این نکته اشاره کرد که ایلان ماسک این توییت را در 6 نوامبر ساعت 10:47 بعد از ظهر به وقت جهانی (02:17 بامداد امروز به وقت ایران) منتشر کرده است و تا کنون نزدیک به ۵۸ درصد از کاربرانی که در توییتر در نظرسنجی ایلان ماسک، شرکت کرده اند به فروش ۱۰ درصد از سهام تسلا رای مثبت داده اند.
از طرفی مایکل سیلور، مدیرعامل میکرو استراتژی، پیشنهاد داده است که ایلان ماسک، این ۲۵ میلیارد دلار را برای خرید بیت‌ کوین هزینه کند تا از تسلا در برابر تورم محافظت کند.
به نظر شما آیا ایلان ماسک ۱۰ درصد از سهام تسلا را برای بیت‌ کوین می‌فروشد؟
به نظر شما اگر ایلان ماسک ۱۰ درصد از سهام تسلای خود را بفروشد چه اتفاقی برای بیت ‌کوین خواهد ‌افتد؟

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time