اومیکرون ترکیبی از ویروس کرونا و سرماخوردگی

همان طور که می‌دانید سازمان بهداشت جهانی، از شناسایی سویه اومیکرون در ۳۸ کشور جهان، در همه شش منطقه این سازمان خبر داد.
حال تعدادی از محققان موسسه تحقیقاتی «Nference» در ماساچوست آمریکا اعتقاد دارند که ویروس کرونا امیکرون، به احتمال زیاد در یکی از جهش های خود به تکه ژنتیکی ویروس دیگری مجهزشده است.
به گفته وِنکی ساونداراراجان پژوهشگر ارشد این مطالعه، دنباله ژنتیکی جدید ویروس کرونا امیکرون، قبلا در هیچ کدام از گونه‌های ویروس کرونا مشاهده نشده بود، ولی در بسیاری از ویروس‌های سرماخوردگی و البته ژنوم انسان وجود دارد. ویروس کرونا امیکرون، با این جهش ژنتیکی احتمالا خودش را انسانی‌تر کرده تا بهتر از دست سیستم ایمنی بدن فرار کند.
وِنکی ساونداراراجان در ادامه به این موضوع اشاره کرد که سویه جدید ویروس کرونا به نام امیکرون، علائمی شبیه به سرماخوردگی، خستگی شدید، درد سر، کوفتگی بدن و گلودرد دارد. همچنین بر اساس آخرین اطلاعاتی که از بیماران در آفریقا به دست آمده است، علائمی نظیر کاهش اکسیژن خون یا درگیری شدید ریوی و کاهش بویایی و چشایی در این بیماران مشاهده نشده است.
باید به این موضوع اشاره کرد که این جهش می‌تواند سرعت انتقال را افزایش دهد و در عین حال باعث ایجاد بیماری بی‌علائم یا با علائم خفیف شود. دانشمندان هنوز نمی‌دانند که سویه امیکرون از سایر سویه‌ها مسری‌تر است، موجب شکل‌های وخیم ‌تری از بیماری می‌شود و می‌تواند جای دلتا را گرفته و به سویه غالب جهانی تبدیل شود یا نه. بنابراین باید منتظر ماند تا محققان به دانش بیشتری نسبت به این ویروس جدید دست یابند.

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time