چاپ کردن این صفحه
نیروی دریایی آمریکا: ویدئوهای زیادی از UFOها داریم، اما آن‌ها را منتشر نمی‌کنیم!

نیروی دریایی آمریکا: ویدئوهای زیادی از UFOها داریم، اما آن‌ها را منتشر نمی‌کنیم!

همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، موضوع وجود UFOها یا همان بشقاب پرنده‌ها، بارها و بارها توسط نیروی دریایی آمریکا و پنتاگون مطرح شده است.
حال نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده است که ویدیوهای بسیار بیشتری از این اشیای ناشناخته دارد، اما نباید منتظر انتشار آن‌ها به این زودی‌ها باشیم.
«گرگوری کیسون»، سخنگوی نیروی دریایی آمریکا، در پاسخ به درخواست قانون آزادی اطلاعات (FOIA) ارائه شده از سوی وب‌سایت The Black Vault ، اعلام کرد: «این ویدیوها بخاطر اینکه می‌توانند به امنیت ملی آمریکا آسیب بزنند، فعلا منتشر نخواهند شد، زیرا ممکن است اطلاعات ارزشمندی را در مورد عملیات، آسیب‌پذیری‌ها و یا قابلیت‌های وزارت دفاع/نیروی دریایی در اختیار دشمنان قرار دهد، همچنین هیچ بخشی از ویدیوها را نمی‌توان برای انتشار جدا کرد»
لازم به ذکر است که چندی پیش، مجلس نمایندگان آمریکا، برای اولین بار طی دهه‌های اخیر، یک جلسه‌ی عمومی درباره اشیاء پرنده ناشناس، با حضور مقام‌های پنتاگون برگزار کرد.
در این جلسه، رییس آژانس اطلاعات نظامی نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد: «تعداد حوادث گزارش شده درباره اشیاء پرنده (UFO)، در سال گذشته به حدود ۴۰۰ مورد افزایش یافته است»
به گفته «اسکات بری»، معاون مدیر اطلاعات نیروی دریایی ایالات متحده، این پدیده‌ها، هنوز غیرقابل توضیح هستند و تاکنون منشاء غیرزمینی برای آنها شناسایی نشده است و هیچ مدرکی برای آن وجود ندارد و مقامات اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا، هنوز نمی‌توانند دلیل وجود این اشیاء پرنده ی اسرار آمیز در هوا را توضیح دهند و شواهد کافی برای تشخیص اینکه این اشیاء، فناوری ‌های پیشرفته ساخت بشر هستند یا منشاء فرا زمینی دارند، در اختیار ندارد!
 
به نظر شما، وجود این اشیا پرنده در آسمان، منشا فرا زمینی دارد؟
تمامی حقوق محفوظ است - بروزرسانی - آدرس : مشهد - بلوار خیام - خیام ۱۱ - تقاطع فرهاد ۰۵۱۳۷۶۵۱۸۸۱