آپدیت ۷.۱.۲ اندروید مشکل ساز شد؛ از کار افتادن سنسور اثر انگشت

انتظار می‌رفت پس از تجربیات گذشته گوگل زمان بیشتری را بر روی به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری خود صرف کند تا این آپدیت‌ها کاملاً بدون مشکل به دست کاربران برسند؛ اما مجدداً بسیاری از کاربران گوشی‌های پیکسل و نکسوس از مشکل تازه‌ای که با به‌روزرسانی دستگاه خود به اندروید نوقا نسخه ۷.۱.۲ برای آن‌ها ایجاد شده است، گزارش داده‌اند.

متأسفانه ظاهراً این غول جست‌وجوی اینترنتی مجدداً مرتکب اشتباه شده و به‌روزرسانی جدید اندروید نسخه ۷٫۱٫۲ که برای گوشی‌های نکسوس و پیکسل عرضه کرده موجب از کار افتادن سنسور اثرانگشت بسیاری از این محصولات شده است؛ ضمناً دلیل این اتفاق برای هیچ‌کس مشخص نیست و تا لحظه تنظیم خبر نیز هیچ توضیحی از طرف گوگل در این رابطه ارائه نشده است.

این مشکل حتی پس از حذف کردن تمام اثر انگشت های ثبت شده و همچنین هارد ریست نیز برطرف نمی شود

خوشبختانه بسیاری از کاربران این محصولات گزارش این مشکل را برای گوگل ارسال کرده‌اند و متذکر شده‌اند که حتی با پاک کردن تمامی اثرانگشت‌های ذخیره شده و ریست کامل گوشی خود نیز موفق به رفع این ایراد نشده‌اند.

تاکنون این ایراد در بسیاری از گوشی‌های پیکسل، پیکسل XL، نکسوس ۵Xو نکسوس ۶Pگزارش شده و راه‌حلی نیز برای ترمیم آن توسط کاربران ارائه نشده است.

ایا این مشکل برای شما هم به وجود آمده است؟

منبع: Android Headlines،gsm

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time