
- تکنولوژی
- ارسال شده :
شایعات جدید اما شگفت انگیز از آیفون 8
نایب رئیس کمپانی فاکسکان در حساب کاربری رسمی خود اعلام کرده است که آیفون 8 ارزان نخواهد بود .یکی از دلایلی که بر قیمت بالای این محصول تاثیر گذاشته است طراحی خاص صفحه نمایش آیفون 8 است که باعث شده است نرخ بازدهی خط تولید کاهش پیدا کند.
یکی از تحلیلگران اعلام کرده است که نمایشگر عجیب و غیر یکنواخت آیفون 8در روند تولید تا 40 درصد با خرابی مواجه می شود و به همین دلیل، بازده این قطعه بسیار پایین است.
در این خبر از آیفون 8 عکس هایی منتشر شده است که رنگ جدیدی در بین رنگ های اصلی آیفون 8 دیدی میشود. گویا آیفون 8 علاوه بر رنگ مشکی و نقره ای رنگ متمایل به مسی هم خواهد داشت.نکته قابل توجه در آیفون 2017 محدودیت رنگ ها می باشد.
نهایتاً تصویر دیگری از خط تولید فاکسکان فاش شده که جعبه ای پر از آیفون را نشان می دهد، با این تفاوت که این بار شاهد حسگر اثر انگشت در پشت بدنه هستیم.اما باز هم تمامی موارد در حد شایعه است و باید ببینیم کدام یک به واقعیت تبدیل می شود.
منبع:9to5mac