سفر به فضا با ۴۵۰ هزار دلار!

شرکت فضایی «ویرجین گالکتیک»، یک ماه پس از سفر موفقیت آمیز «ریچارد برانسون» به فضا، ضمن ارائه گزارش مالی سه ماهه دوم سال جاری، از آغاز بلیت فروشی برای سفر توریستی به «لبه فضا» خبر داد.
همان طور که پیشتر و در روز یکشنبه 20 تیر 1400 با پوشش خبری زنده از پرتاب موفقت آمیز فضاهواپیمای شرکت فضایی «ویرجین گالکتیک» با شما همراه بودیم، فضاپیمای «اسپیس شیپ 2» متعلق به میلیارد معروف بریتانیایی «ریچارد برانسون»، در ماموریتی با نام «یونیتی 22» که حامل او به همراه 5 نفر از کارکنان شرکت فضایی «ویرجین گالکتیک» بود، در ساعت ۱۹:۱۰ دقیقه روز ۲۰ تیر ۱۴۰۰ به فضا پرتاب شد و پس از رها شدن از هواپیمای «WhiteKnightTwo» و رسیدن به نزدیکی جوی زمین که در فاصله‌ی ۱۰۰ کیلومتری از سطح زمین در مدار است، به زمین بازگشت و در فرودگاه مرکز فضایی «ویرجین گالکتیک» در نیومکزیکو آمریکا با موفقیت فرود آمد.
حال شرکت فضایی «ویرجین گالکتیک»، ضمن ارائه گزارش مالی سه ماهه دوم سال جاری، از آغاز بلیت فروشی برای سفر توریستی به «لبه فضا» خبر داد.
بر اساس اعلام شرکت فضایی «ویرجین گالکتیک»، ارزان ‌ترین بلیط چنین سفری ۴۵۰ هزار دلار قیمت گذاری شده است و سفرهای توریستی این شرکت که برای سه ماهه سوم سال ۲۰۲۲ برنامه ریزی شده اند، هزینه ای حداقل ۴۵۰ هزار دلاری خواهند داشت.
نکته قابل توجه این است که شرکت فضایی «ویرجین گالکتیک»، پیشتر 600 بلیط به ارزش 250 هزار دلار را پیش فروش کرده بود و مشتریان جدید باید مدت زمان زیادی را منتظر بمانند زیرا ابتدا آن‌ها باید پرواز کنند.
 
آیا شما هم دوست دارید به فضا سفر کنید؟

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time