ورود دو میلیون واکسن فایزر و پنج میلیون واکسن جانسون اند جانسون به ایران

به گفته حیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت ایران، به طور کلی شش واکسن کرونا از جمله واکسن «فایزر» و «جانسون اند جانسون» مجوز مصرف در ایران را دریافت کردند.
حیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت ایران، در مورد واکسن ‌های وارداتی گفت: «در حال حاضر شش نوع واکسن اسپوتنیک، بعضی از سایت‌های آسترازنکا، سینوفارم، بهارات هند، فایزر از بلژیک و جانسون اند جانسون از آلمان در کشور مجوز مصرف اضطراری گرفته‌اند و به محض تطبیق در بدو ورود به کشور، اجازه مصرف خواهند داشت»
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت ایران، در ادامه در ارتباط با ورود واکسن‌های "آمریکایی و بریتانیایی" به این موضوع اشاره کرد که: «برای واردات دو میلیون واکسن فایزر در "یکی دو ماه آینده" از کشور بلژیک به ایران اقدام می‌شود»
حیدر محمدی، در پایان تاکید کرد که : «واکسن جانسون و جانسون هم در انتظار نهایی شدن قراردادهای بین المللی است و کشور تولید کننده قول ارسال تا پنج میلیون دوز را داده است»
باید به این نکته نیز اشاره کرد که شرکت‌ های داروسازی آمریکا و بریتانیا از تولید کنندگان سه واکسنی هستند که پیش از دیگران مجوز سازمان بهداشت جهانی را دریافت کرده‌اند.
واکسن کرونای «بیون‌تک- فایزر» محصول مشترک دو شرکت آلمانی و آمریکایی است، واکسن شرکت «مدرنا» تولید آمریکا و واکسن «اکسفورد آسترازنکا» هم تولید مشترک بریتانیا و سوئد است که قبلا مجوزهای بین‌المللی را دریافت کرده‌اند.

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time