چاپ کردن این صفحه
شلوار سامسونگ با جیب مخصوص گلکسی زد فلیپ ۳ رونمایی شد!

شلوار سامسونگ با جیب مخصوص گلکسی زد فلیپ ۳ رونمایی شد!

در اتفاقی عجیب، شرکت سامسونگ با همکاری شرکت استرالیایی«Dr Denim» ، از یک جفت شلوار جین رونمایی کرده است که از جیب مخصوص برای نگهداری گوشی تاشو گلکسی زد فلیپ ۳ بهره می‌برد! این جیب در سمت راست قرار گرفته و مخصوص گوشی تاشو سامسونگ است.
باید به این نکته نیز اشاره کرد که قرار است تنها ۴۵۰ نمونه از این شلوار خاص، توسط این برند استرالیایی تولید شود. از مشخصات ظاهری این شلوار جین میتوان به اسن اشاره کرد که جیب ‌های پشتی به طور کامل حذف شده اند و در عوض، یکی از جیب‌ها در قسمت جلویی با ابعادی مناسب برای جا دادن گوشی گلکسی زد فلیپ ۳ طراحی شده است. همچنین در قسمت جلویی شلوار، دو الگوی بزرگ از حرف انگلیسی Z روی جیب‌ها ترسیم شده است. 
به گفته «هایلی والتون»، مدیر بازاریابی برند بخش موبایل سامسونگ: «اغلب گوشی‌های هوشمند به راحتی در جیب جا نمی‌گیرند و به همین جهت، از طراحان شرکت استرالیایی«Dr Denim»  خواستیم تا تغییراتی را در طراحی جیب‌ های مرسوم در شلوارهای جین اعمال کند، تا گوشی‌های گلکسی زد فلیپ ۳ به راحتی در آن فیت شوند»
لازم به ذکر است که این شلوارها در رنگ‌ های کرمی، مشکی، سبز و لاوندر (بنفش روشن) ، در دو مدل مردانه و زنانه، با قیمت ۱۴۹۹ دلار استرالیا یا ۱۱۱۵ دلار آمریکا به فروش می‌رسند! که البته همراه آن یک گوشی گلکسی زد فلیپ ۳ با ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی که این روزها با قیمت ۱۰۰۰ دلار عرضه می‌شود نیز، در اختیار خریداران قرار می‌گیرد! همچنین به گفته سامسونگ، خریداران این شلوارها، گوشی‌ گلکسی زد فلیپ ۳ را با بسته‌ بندی ویژه«Dr Denim»  دریافت خواهند کرد.
تمامی حقوق محفوظ است - بروزرسانی - آدرس : مشهد - بلوار خیام - خیام ۱۱ - تقاطع فرهاد ۰۵۱۳۷۶۵۱۸۸۱