چاپ کردن این صفحه
تلاش سازمان فضایی اروپا برای محدود کردن ایلان ماسک

تلاش سازمان فضایی اروپا برای محدود کردن ایلان ماسک

بر اساس خبری که به تازگی منتشر شده است، «ژوزف آشباخر»، رئیس جدید سازمان فضایی اروپا (ESA) ، از رهبران کشورهای اروپایی خواسته است تا از کمک به استارلینک به علت سلطه بر اقتصاد فضا، دست بردارند.
بر اساس این گزارش، «ژوزف آشباخر»، به رهبران کشورهای اروپایی هشدار داده است که اگر اقدام مشترکی در این زمینه انجام نگیرد، «ایلان ماسک» قوانین حاکم بر فضا را تعیین خواهد کرد. به گفته وی، آمادگی اروپا برای کمک به توسعه سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک، باعث می‌شود شرکت‌های فضایی اروپایی نتوانند فرصت فعالیت و رشد در حوزه فضا را پیدا کنند.
از طرفی حوزه فضا به لحاظ فرکانس‌ها و مدارهای در دسترس، بسیار محدودتر خواهد شد. دولت‌های اروپایی باید به ‌صورت مشترک، فرصت‌های برابری در اختیار شرکت‌های اروپایی قرار دهند تا امکان رقابت منصفانه در بازار فراهم شود.
 
رئیس سازمان فضایی اروپا با اشاره به اینکه استارلینک همین حالا هم آن ‌قدر بزرگ شده که کنترل یا رقابت با آن دشوار است، افزود: «تنها یک نفر مالک نیمی از ماهواره‌های فعال در دنیاست. این اتفاق شگفت ‌آور و بدین معناست که او قوانین را تعیین می‌کند»
باید به این نکته نیز اشاره کرد که چندی پیش شرکت «اسپیس ایکس»، از طریق آلمان در اتحادیه بین ‌المللی مخابرات (ITU) ، مجوز استقرار ۴۰ هزار ماهواره را دریافت کرده است. همچنین از طریق رگولاتورهای آمریکا، اجازه استفاده از ۳۰ هزار ماهواره در مدار را گرفته است و «ایلان ماسک» نیز به این موضوع اشاره کرده است که شرکت فضایی «اسپیس ایکس» آماده است تا ۳۰ میلیارد دلار در زمینه توسعه استارلینک هزینه کند.
 
نظر شما درمورد تسخیر فضا توسط ماهواره های استارلینک و سلطه ایلان ماسک بر فضا چیست؟
تمامی حقوق محفوظ است - بروزرسانی - آدرس : مشهد - بلوار خیام - خیام ۱۱ - تقاطع فرهاد ۰۵۱۳۷۶۵۱۸۸۱