ایلان ماسک: هر دقیقه تفکر من ۱ میلیون دلار درآمدزایی دارد

«ایلان ماسک» میلیاردر معروف و مدیرعامل شرکت خودروسازی «تسلا» و شرکت هوافضای «اسپیس ایکس»، در مصاحبه‌ ای جدید با «کریس اندرسون» رئیس موسسه «TED»، به بیان نکات قابل توجه و عجیبی پرداخته است. او مدعی شده است که برای این دو شرکت، بسیار متفکرانه کار می‌کند.
«ایلان ماسک» در این مصاحبه اظهار کرد: «چیزی که خوابیدن را سخت می‌کند این است که هر ساعت یا حتی هر دقیقه خوب فکر کردن در مورد شرکت خودروسازی «تسلا» و شرکت هوافضای «اسپیس ایکس»، تأثیر زیادی بر این شرکت‌ها دارد و من واقعاً سعی می‌کنم تا آنجا که ممکن است، اساساً تا حد امکان تفکر کنم»
«ایلان ماسک» ادامه داد: «تسلا در حال رسیدن به نقطه ‌ای است یا احتمالاً اواخر امسال به نقطه ای می‌رسد که هر دقیقه تفکر خوب و با کیفیت بالا، ۱ میلیون دلار بر آن تأثیر دارد که دیوانه ‌کننده است. اگر «تسلا» ۲ میلیارد دلار در هفته درآمد داشته باشد، روزی ۳۰۰ میلیون دلار می‌شود. مثال‌های زیادی وجود دارد، مثلا من توانستم در یک جلسه نیم ساعته، ۱۰۰ میلیون دلار نتیجه مالی شرکت را بهبود ببخشم»
«ایلان ماسک» در ادامه افزود: «اگر من سالانه میلیاردها دلار در مسائل شخصی خرج کنم، بسیار مشکل ‌ساز خواهد بود، اما اینطور نیست. در واقع من در حال حاضر حتی خانه هم ندارم. من به معنای واقعی کلمه در خانه دوستانم می‌مانم. من قایق تفریحی ندارم، مرخصی نمی‌روم، بنابراین اینطور نیست که مخارج شخصی من زیاد باشد. تنها استثنا، هواپیما است، اما اگر از هواپیما استفاده نکنم، وقت کمتری برای کار دارم»

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time