
- تکنولوژی
- ارسال شده :
مدیرعامل نوکیا: شبکه 6G تا سال ۲۰۳۰ قابل دسترس خواهد بود
در حالیکه فناوری 5G هنوز به طور جهانی قابل دسترس نیست، در بین شرکتهای فناوری، نظیر اپل و گوگل و کوالکام و ال جی، صحبت از شبکه 6G است.
حال به نظر میرسد که شرکت نوکیا نیز قصد پیوستن به این رقابت را دارد و به گفته «Pekka Lundmark»، رئیس شرکت نوکیا، تا آخر این دهه، پشتیباتی از شبکه موبایلی 6G را فراهم خواهد کرد.
رئیس شرکت نوکیا، «Pekka Lundmark»، معتقد است که شبکه موبایلی 6G تا پایان سال ۲۰۳۰ به طور تجاری قابل دسترس خواهد بود. لازم به ذکر است که شرکت هواوی نیز قبلا گفته بود که انتظار دارد تا آخر ۲۰۳۰ فناوری 6G را به بازار ارائه کند.

باید به این نکته نیز اشاره کرد که با اینکه برخی از شرکتهای فناوری شروع به سرمایه گذاری بر روی شبکه 6G هستند، با این حال هنوز جامه آماری بسیار بزرگی از کاربران، همچنان از شبکه 4G استفاده میکنند و هنوز به 5G مهاجرت نکرده اند.
لازم به ذکر است که در حال حاضر خیلی از جنبه ها و قابلیت های شبکه 6G مشخص نشده است و سرعت آن نیز قرار است تا به زودی توسط اتحادیه ITU تعیین بشود. اما انتظار میرود که سرعت آن، ۲۰۰ برابر سریعتر از شبکه 5G باشد.
شما در حال حاضر از چه شبکه ای استفاده میکنید؟ آیا توانسته اید به شبکه 5G دسترسی داشته باشید؟
- نوکیا
- اینترنت
- اینترنت پرسرعت
- اینترنت نسل 5
- اینترنت نسل 4
- اینترنت نسل 6
- شبکه 5G
- شبکه 6G
- شبکه 4G
- اینترنت 5G
- اینترنت 4G
- 5G
- 4G
- 6G
- فناوری 5G
- فناوری 4G
- فناوری 6G
- nokia
- 6G network
- 5g network
- 4g network
- network