
- تکنولوژی
- ارسال شده :
برترین گوشی سال ۲۰۱۷ در نمایشگاه MWC مشخص شد
این گوشی پیش از این عنوان برترین گوشی سال 2016 را از سوی GSMA دریافت کرده بود و شب گذشته و در نمایشگاه کنگره جهانی موبایل که در بارسلونا در حال برگزاری است باز هم گلکسی اس 7 اج عنوان برترین گوشی هوشمند جهان را از آن خود کرد.
بر اساس گفته ی سامسونگ، گلکسی اس 7 اج به خاطر طراحی بهبود یافته، دوربین بسیار پیشرفته و عملکرد ایده آل در بین نامزد های کسب عنوان برترین گوشی سال قرار گرفته بوده است. دیگر دستگاه های قرار گرفته در این لیست عبارتند از آیفون 7 پلاس اپل، گوگل پیکسل اکس ال، هواوی پی 9 و موتورولا Moto Z که در نهایت پرچمدار سامسونگ پیروز این رقابت بوده است و این عنوان ارزشمند را از آن خود کرده است.
آقای Junho Park، معاون بخش موبایل سامسونگ الکترونیکس پس از کسب این جایزه بیانیه ای را بدین شرح منتشر کرده است:
باعث افتخار ماست که گلکسی اس 7 اج از نظر طراحی و نوآوری به این عنوان دست پیدا کرده است. این جایزه عهدنامه ای به مصرف کنندگان ما برای ادامه ی رقابت در فناوری انقلابی گوشی های موبایل و برآورده کردن انتظارات کاربران است.
این کمپانی در تاریخ 29 مارس مصادف با 9 فروردین از دو پرچمدار حدید خود با نام های گلکسی اس 8 و گلکسی اس 8 پلاس رونمایی خواهد کرد و انتظار داریم سامسونگ موفقیتی بزرگ تر را نسبت به نسل قبل این پرچمداران رقم بزند.