چاپ کردن این صفحه
هدفون بی سیم هواوی فری باد در  2019IFA

هدفون بی سیم هواوی فری باد در 2019IFA

کمپانی هواوی تا ماه دیگر از از نسل جدید هدفون بی سیم خود، هواوی فری باد رونمایی می کند.

هواوی چند روز دیگر در نمایشگاه IFA 2019 نیز حضور پیدا می کند و چند محصول جدید خود همچون نسل جدید هدفون فری باد و چیپست کایرین 990 را در معرض نمایش می گذارد. گفته می شود که نسل جدید پردازنده های کایرین قرار است در نسل بعدی پرچمداران هواوی به کار گرفته شوند.

این شرکت چینی طی روزهای گذشته با انتشار یه تیزر تبلیغاتی، اعلام کرد که در نمایشگاه IFA برلین از نسل جدید هدفون هواوی فری باد رونمایی خواهد کرد. طبق اظهارات هواوی، این هدفون مجهز به پردازنده جدید کایرین بوده و به لحاظ شنیداری تجربه منحصر به فرد و شگفت انگیزی را برای کاربران به ارمغان می آورد. این تراشه جدید به هواوی اجازه می دهد تا ایرفون های جدید خود را با کیفیت صدای بهتر، تاخیر کمتر و همگام سازی صوتی سریع تر به بازار عرضه کند. بدون شک در تاریخ 6 سپتامبر و طی نمایشگاه IFA خبرهای بیشتری درباره این پردازنده خواهیم شنید.

این هدفون دارای کیس شارژ و نگه دارنده است.نکته دیگر آنکه هواوی فری باد 2 نسبت به فری باد لایت جعبه بزرگتری دارد و به صورت ایستاده درون جعبه قرار می گیرد. متاسفانه هنوز اطلاعات دیگری در رابطه با این محصول شرکت چینی هواوی منتشر نشده و علاقه مندان برای شنیدن خبرهای بیشتر باید تا آغاز نمایشگاه IFA 2019 صبر کنند.

آخرین ویرایش در سه شنبه, 12 شهریور 1398 19:14
(0 رای‌ها)
تمامی حقوق محفوظ است - بروزرسانی - آدرس : مشهد - بلوار خیام - خیام ۱۱ - تقاطع فرهاد ۰۵۱۳۷۶۵۱۸۸۱