
- فضای مجازی
- ارسال شده :
در شبکه های اجتماعی اصلاحات باید صورت گیرد
باراک اوباما رییس جمهور پیشین آمریکا در سخنرانی خود در کنفرانسی که در سالن ام آی تی برگزار شد به موضوع فناوری و شبکه های اجتماعی پرداخت.
وی در سخنرانی خود گفت:
من فکر میکنم شرکت های بزرگ و شناخته شده ای مثل: گوگل ، فیس بوک و توییتر که بیشترین مخاطبان را در اینترنت دارند باید در خصوص مدل کسب و کار خود به گفتگو بپردازند.
این شرکت ها از یک جهت ماهیت تجاری و از جهت دیگر بر روند اشاعه اخبار در اجتماع کمک می کنند.
وی در ادامه گفت:
اساسا این روزها نه تنها با موضوعات متنوع رو به رو هستیم ، بلکه موضوعات متنوع در جهان رسانه های اجتماعی شکل داده می شوند.
اوباما گفت: برخی از رسانه ها مانند: نیویورک تایمز و فاکس نیوز همه مسایل را درست مثل اتفاق اصلی توصیف نمی کنند و یا در بعضی از کشور ها مانند چین رسانه ها سانسور می شوند.
اوباما در ادامه گفت : در بعضی موارد، رسانه ها حتی در مورد یک موضوع مشخص صحبت نمی کنند. بنابراین بسیار دشوار است که چگونه دموکراسی در طول زمان در چنین شرایطی کار می کند.
وی در انتهای سخنان خود تاکید کرد دولت باید قوانینی عادلانه برای فعالیت این رسانه ها و شبکه های اجتماعی خلق کند.
منبع: entekhab