ال جی باتری های آیفون های جدید را تولید میکند !

براساس جدیدترین شایعات و گمانه زنی ها اپل تصمیم دارد از باتری های ساخت ال جی در محصولاتش استفاده کند.

جدیدترین شایعات اعلام کرده  است اپل در سال 2018 از باتری های ساخت ال جی در محصولاتش استفاده میکند و دیگر تمایلی به استفاده از باتری های شرکت های شخص ثالث ندارد ،این درحالی اتفاق می افتد که مدتی است شایعات بسیاری پیرامون آیفون 8  در فضای مجازی منتشر شده است و انتظار میرود بزودی این تلفن جدید معرفی شود.

مجله اکونومیک دیلی کره به نقل از یک منبع ناشناس گزارش داده است که شرکت اپل انحصارا ال جی را برای تولید باتری های آیفون در سال 2018 انتخاب کرده است لازم به ذکر است گزارش های منتشر شده نشان میدهد اپل در حال طراحی ماژول باتریی است که طراحی به شکل ال دارد و قابلیت خم شدن را نیز دارا میباشد.

شایعاتی که در مورد باتری های Lشکل تا کنون مطرح شده است از زمانی مطرح شد که تحلیلگر معروف مینگ چی کو در ماه آپریل پیشبینی را مطرح کرد مبنی براین که آیفون 8 از یک باتری دو سلولی بهره خواهد گرفت،هنگامی که باتری آیفون شکل بهینه‌ای داشته باشد، طبیعتا فضای داخلی این دستگاه به حداکثر ممکن خواهد رسید و بهینه تر خواهد شد  از جمله مزایای باتری Lشکل، افزایش سرعت شارژ است. 

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time