چاپ کردن این صفحه
اپل واچ جان یک نفر را نجات داد

اپل واچ جان یک نفر را نجات داد

برای یک دسته از کاربران شاید اپل واچ خیلی مفید و کاربردی به نظر نمی آید اما استفاده درست از این گجت می تواند بسیار کارآمد باشد و اما این بار این ساعت هوشمند توانست جان یک نفر را نجات دهد.

با استفاده از قابلیت SOS در اپل واچ یک مادر توانست بعد از یک تصادف شدید جان خود و فرزندش را نجات دهد. در این تصاذف که یک راننده مست عامل اصلی این تصادف بوده است به شدت با ماشین این شخص برخورد می کند.

این شخص در اظهارات خود نوشته است که صورتم با شدت وحشتناکی به فرمان اتومبیل، سپس به پشتی صندلی، مجدداً به فرمان و در نهایت با پنجره برخورد کرد. برای حدوداً یک دقیقه بیهوش شدم و چیزی نمی دیدم. چشمانم کاملاً باز بود، اما تنها سیاهی می دیدم. دستم را به طرف موبایلم دراز کردم اما بعد متوجه شدم که ساعتم را همراه دارم و فرمان تماس با 911 را صادر کردم.

اما با وجود این تکنولوژی کافی است دکمه کناری اپل واچ در حد چند ثانیه فشار دهید تا این دستور فعال شود. با تماس با فوریت های پزشکی با استفاده از اپل واچ آسیب های این شخص و فرزندش به سرعت مورد بررسی قرار گرفته است.

در همین راستا این شخص در نامه ای از اپل تشکر کرده است و از کاربران اپلی خواسته است که همیشه اپل واچ آن ها شارژ داشته باشد و به درستی از آن استفاده کنند تا در زمان های ضروری هم بتوانند به بهترین حالت از آن بهره مند شوند.

منبع:phonearena

تمامی حقوق محفوظ است - بروزرسانی - آدرس : مشهد - بلوار خیام - خیام ۱۱ - تقاطع فرهاد ۰۵۱۳۷۶۵۱۸۸۱