چاپ کردن این صفحه
هک شدن گلکسی s9 سامسونگ

هک شدن گلکسی s9 سامسونگ

در مسابقه هک موبایل Pwn2Own 2018 که در تاریخ ۱۳ تا ۱۴ نوامبر در شهر توکیو برگزار شد، هکرهای کلاه سفید توانستند گوشی‌های هوشمندی را هک کنند.

ZDNet می‌گوید که آسیب‌پذیری در سیستم‌عامل اندروید، گوشی‌های Galaxy S7، Galaxy S8 و Galaxy S9 را از سامسونگ در کنار گوشی‌های هواوی پی ۲۰، گوگل پیکسل ۱ وگوگل پیکسل 2 تحت‌تأثیر قرار داده است. فردی به نمایندگی از تیم مدیریت اندروید می‌گوید که هکر دو راه برای دسترسی به اطلاعات گوشی قربانی دارد؛ یا با روشی خاص، قربانی را به نصب یک اپلیکیشن مخرب ترغیب کند یا اینکه از طریق یک اپلیکیشن نظیر مرورگر وب، اکسپلویت دوم را نیز وارد ماجرا کند تا امکان نفوذ به گوشی برایش فراهم شود. اگر هکر یکی از این دو کار را انجام دهد، می‌تواند به تمامی اطلاعات دستگاه مقصد دسترسی پیدا کند.

گفته می‌شود که NSO Group یک شرکت جاسوسی وابسته به رژیم صهیونیستی است که قبلا فعالیت‌های مخربانه‌ی دیگری نیز انجام داده بود. برخی رسانه‌ها مدعی شده‌اند که NSO Group در طراحی یک جاسوس‌افزار نقش داشته است؛ ظاهرا امکان وارد کردن این جاسوس‌افزار به گوشی‌های هوشمند از طریق اپلیکیشن واتساپ وجود داشته که در نوع خود جالب است.

همچنین اعضای گروه Fluoroacetate  توانستند با بهره‌گیری از یک آسیب‌پذیری سرریز هیپ حافظه (memory heap overflow)، گوشی Samsung Galaxy S9 را هک کنند و در آن کد دلخواه اجرا کنند.
این تیم همچنین موفق شد از  طریق  NFC به گوشی Xiaomi Mi6 نفوذ کند.با ارائه این اکسپلویت‌ها و آسیب‌پذیری‌ها، تیم Fluoroacetate جوایز زیادی را به خود اختصاص داد و جزئیات آسیب‌پذیری‌های روز صفر، تا ۹۰ روز به صورت عمومی منتشر نخواهند شد تا شرکت‌های سازنده گوشی‌ها، آنها را برطرف کنند.

تمامی حقوق محفوظ است - بروزرسانی - آدرس : مشهد - بلوار خیام - خیام ۱۱ - تقاطع فرهاد ۰۵۱۳۷۶۵۱۸۸۱