چاپ کردن این صفحه
هوم پاد اپل در مدل جدید خود از صفحه نمایش و دوربین استفاده خواهد کرد

هوم پاد اپل در مدل جدید خود از صفحه نمایش و دوربین استفاده خواهد کرد

در خبری که به تازگی توسط بلومبرگ منتشر شده است، گویا اپل قصد دارد حضور پررنگتری در بازار اسپیکرهای هوشمند داشته باشد و به همین دلیل، مشغول توسعه هوم پاد جدید خود با صفحه نمایش و دوربین هست.

بر اساس این خبر، اپل در حال بررسی توسعه هوم پاد جدید خود با صفحه نمایش و دوربین می باشد تا بتواند در بازار با محصولاتی مانند «Nest Hub Max» گوگل یا «Echo Show» آمازون رقابت کند. نکته قابل ذکر این است که یکی از دلایل عدم پیشرفت مناسب اپل در بازار اسپیکر های هوشمند، کمبودهای «Siri» نسبت به «Google Assistant» و «Amazon Alexa» است و باید دید اپل چه راهکاری برای قدرتمندتر کردن «Siri» میاندیشد.
نکته قابل توجه این است که محصول «Nest Hub Max» گوگل که یکی از رقبای جدی هوم پاد جدید اپل می باشد، از نمایشگر ۱۰اینچی لمسی پشتیبانی میکند که توسط «Google Assistant» کنترل میشود و کاربران می‌تواند به وسیله این محصول، به موسیقی گوش دهند، از وضعیت آب و هوا مطلع شوند، توسط دوربین ۶.۵ مگاپیکسلی که در آن وجود دارد تماس ‌های ویدیویی برقرار کنند و همچنین میتوانند از این محصول برای مشاهده زنده دوربین ‌های دیگر استفاده کنند.
بنابراین اگر اپل قصد جدی برای حضور پر رنگ تر در بازار اسپیکر های هوشمند را داشته باشد، باید منتظر هوم پاد جدید با صفحه نمایش و دوربین باشیم که یکی از ویژگی های احتمالی این هوم پاد، امکان برقراری تماس ویدیویی با «Face Time» خواهد بود.

 

 

تمامی حقوق محفوظ است - بروزرسانی - آدرس : مشهد - بلوار خیام - خیام ۱۱ - تقاطع فرهاد ۰۵۱۳۷۶۵۱۸۸۱