اولین اطلاعات از اپل واچ جان سخت و مقاوم منتشر شد!

بر اساس گزارشی که دیشب توسط خبرگزاری بلومبرگ منتشر شد، گویا اپل قصد دارد تا نسخه جدید اپل واچ خود را خیلی مقاوم تر از نسخه های قبل به بازار عرضه کند.

بر اساس این گزارش، نام این اپل واچ جدید «Explorer Edition» خواهد بود و احتمالا در اواخر سال ۲۰۲۱میلادی معرفی خواهد شد. این مدل یک نسخه ی جداگانه از سری عددی اپل واچ می باشد که قبلا نیز، رونمایی نسخه های جداگانه دیگری را نظیر اپل واچ«SE»و نسخه‌ های برند«Nike» و «Hermes» دیده بودیم.
با توجه به اطلاعات به دست آمده از این گزارش، احتمالا از نظر ظاهری تغییر زیادی نسبت به اپل واچ های نسل های قبل نخواهد داشت، اما مقاومت این اپل واچ در برابر ضربه، نسبت به نسخه های استاندارد اپل واچ، بسیار بیشتر خواهد بود و از این نظر میتواند رقیبی برای ساعت‌ های سری«G-Shock» کاسیو باشد. از طرفی همان طور که میدانیم اپل واچ سری ۶تا عمق ۵۰متری در برابر نفوذ آب مقاومت دارد اما اپل می خواهد با استفاده از بدنه پلاستیکی، در محیط ‌هایی که بدنه‌ های آلومینیومی، تیتانیومی و فولادی ممکن است آسیب ببینند، مقاوم‌ تر عمل کند. همچنین اپل قصد دارد امکانات بیشتری برای پایش شناگران به این ساعت هوشمند اضافه کند.

(0 رای‌ها)

نظر دادن

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time